Dodik u nedoumici: Ne znam šta bi me više pogodilo

On je upitao da li je moguće da baš sada lider PDP-a ne čuje svoje partnere

11.03.2024. 15:14
  • Podijeli:
Tan2024-02-0315303954_0 milorad dodik SRNA BORISLAV ZDRINJA (2)-65ccb76cd49c2.webp Foto: Tanjug/SRNA/BORISLAV ZDRINJA

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je u političkoj karijeri svašta doživio, ali da nije mogao da zamisli da ga za preglasavanje Srba optužuje onaj koji je s Bakirom Izetbegovićem i Željkom Komšićem direktno to radio.

"Ne znam šta bi me više pogodilo, da me za ugrožavanje srpskih nacionalnih interesa optuži Bakir Izetbegović ili Branislav Borenović", kaže Dodik.

On je upitao da li je moguće da baš sada lider PDP-a Branislav Borenović ne čuje svoje partnere Izetbegovića i Komšića, koji jasno kažu da je usvajanjem ovakvog zakona /o sprečavanju sukoba interesa/ trijumfovala samo Republika Srpska.

Da je to tačno, Dodik je naveo da najbolje govori činjenica da se ovaj zakon ne primjenjuje nad Republikom Srpskom, te pojasnio da je u pitanju zakon isključivo moralne prirode i vezan je za ponašanje i duple funkcije, a ne nacionalne prirode, pa im neće proći da to izjednače.

"Svašta sam doživio u svojoj političkoj karijeri, ali da me za preglasavanje Srba optužuje onaj koji je s Izetbegovićem i Komšićem direktno preglasavao Srbe kako bi u CIK nelegalno postavio predsjednika Statutarne komisije PDP-a, nisam mogao ni zamisliti", napisao je Dodik na društvenoj mreži "Iks"

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()