Dodik: Ni muslimani ni stranci nam neće određivati šta smijemo, a šta ne smijemo slaviti

Dodik je u retrospektivi protekle sedmice podsjetio da je prisustvovao božićnim prijemima u Istočnom Sarajevu i kasarni “Kozara” u Banjaluci

14.01.2024. 09:14
  • Podijeli:
Tan2023-12-3009102760_3 milorad dodik AP PhotoRadivoje Pavicic-6590054d19e11.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Radivoje Pavicic

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da je "Dan Republike dostojanstveno obilježen i ove godine, te da je poslata jasna poruka da Republici Srpskoj niko neće određivati šta smije, a šta ne smije slaviti".

“Nikada nećemo odustati od proslave 9. januara, Dana Republike Srpske. Dostojanstveno smo ga obilježili i ove godine. Zahvalan sam svim prijateljima koji su bili sa nama. Poslali smo i jasnu poruku da nam niko drugi, ni muslimani ni stranci, neće određivati šta smijemo, a šta ne smijemo slaviti. Kada bismo pristali na to, odrekli bismo se i sebe i Republike Srpske”, napisao je Dodik na “Instagramu”.

Dodik je u retrospektivi protekle sedmice podsjetio da je prisustvovao božićnim prijemima u Istočnom Sarajevu i kasarni “Kozara” u Banjaluci.

“Danas kada obilježavamo i pravoslavnu Novu godinu, svima koji slave želim puno porodične sreće i uspjeha u životu. Živi i zdravi bili”, naveo je Dodik.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()