Dodik najavio sastanke sa Vladimirom Putinom i Xi Jinpingom

U ponedjeljak u Budimpešti Dodik će sesastati premijerom Mađarske Viktorom Orbanom

28.09.2023. 08:10
  • Podijeli:
Tan2023-07-1816073762_6 milorad dodik SRNA BORISLAV ZDRINJA-64beddc78d668.webp Foto: Tanjug/Srna/Borislav Zdrinja

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da RS ima prijatelje u svijetu i da će u narednom periodu imati važne sastanke s visokim zvaničnicima.

Gostujući u emisiji "Telering" na RTRS-u, Dodik je rekao da krajem oktobra ide u Rusiju, na još jedan sastanak sa Vladimirom Putinom.

"Ruski predsjednik je najbolji čovjek kojeg sam upoznao u politici, i ponosan sam što imam priliku da sa njim razgovaram", rekao je Dodik.

Istakao je da planira da od 20. oktobra do 5. novembra bude u Rusiji.

"Trebao bih ići i u Kinu gdje ću se sastati sa predsjednikom Xi Jinpingom", rekao je Dodik.

U ponedjeljak u Budimpešti Dodik će sesastati premijerom Mađarske Viktorom Orbanom, a kaže da je u narednom periodu planiran i sastanak sa predsjednikom Azerbejdžana Ilhamom Alijevim.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()