Dodik danas sa predstavnicima parlamentarnih stranaka o imovini

Povodom zauzimanja stava o imovini Republike Srpske

21.04.2023. 08:17
  • Podijeli:
Milorad Dodik Zeljka Cvijanovic_UNA-64355251d0d1f.webp Foto: UNA

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik sazvao je za danas u Banjaluci konsultativni sastanak sa predstavnicima svih parlamentarnih političkih partija iz Republike Srpske povodom zauzimanja stava o imovini Republike Srpske sa osvrtom na izjavu o imovini koju su potpisali bošnjački politički predstavnici iz Sarajeva.

Nakon sastanka, koji će biti održan u Palati Republike u 14.00 časova, predviđene su izjave za medije, sdaopšteno je iz Kabineta predsjednika Republike Srpske.

Snimateljima i fotografima biće omogućeno snimanje kadrova na početku sastanka.

U izjavi bošnjačkih političkih predstavnika iz FBiH navedeno je da Tužilaštvo BiH i ostali nadležni organi BiH moraju procesuirati odgovorna lica koja najavljuju da će nastaviti knjiženje imovine na Republiku Srpsku, te se tvrdi da "BiH ima isključivu nadležnost" da uređuje sva pitanja u vezi sa tom imovinom.  


 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()