Slijede pojačane kontrole: Divlje deponije u Banjaluci niču kao pečurke

Jedna od najugroženijih ulica jeste i XXIII Kuljanska

24.05.2024. 19:09
  • Podijeli:
smece_deponija_BL_foto_Grad-6650ab6745f6e.webp Foto: Grad Banjaluka

U posljednjih nekoliko mjeseci u našem gradu sve učestalije su pojave nepropisno odloženog otpada, što dovodi do stvaranja divljih deponija po prigradskim naseljima.

“Jedna od najugroženijih ulica jeste i XXIII Kuljanska, gdje nesavjesni pojedinci odlažu velike količine otpada cijelom dužinom ove ulice, kao i u svim njenm ograncima. Iako nadležne službe u kontinuitetu uklaljaju nepropisno odloženi otpad, to u značajnoj mjeri iscrpljuje budžetska sredstva, te ovaj način nije dugoročno održiv zbog čega će biti pojačane kontrole i izdavanje prekršajnih naloga”, poručuju iz Odjeljenja za komunalne poslove.

Ovu priliku su iskoristili i da pozovu sve naše naše sugrađane da otpad odlažu na porpisan način, u posude koje su za to predviđene, kao i da prijave nesavjesne pojedince koji stvaraju divlje deponije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()