Udario i zlostavljao djevojku: Policija traži muškarca u Splitu

Djevojka je prevezena u bolnicu, gdje joj je pružena ljekarska pomoć.

16.06.2024. 21:35
  • Podijeli:
auto-policija-mup.jpg

Hrvatska policija traga za muškarcem koji je u ranim jutarnjim časovima u Splitu šipkom udario djevojku (18) nakon čega ju je seksualno zlostavljao.

Djevojka je prevezena u bolnicu, gdje joj je pružena ljekarska pomoć.

Utvrđeno je kako je zadobila tešku tjelesnu povredu tj. frakturu ručnog zgloba i ima lakšu povredu na glavi. Ona je nakon intervencije puštena je iz bolnice.

Policija je na mjestu događaja obavila uviđaj, a obaviješteno je i tužilaštvo u Splitu.

U toku je intenzivna kriminalistička istraga i policija traga za napadačem.

Iz policije su pozvali sve građane koji raspolažu korisnim informacijama u vezi s ovim slučajem da dođu u najbližu policijsku stanicu ili pozovu policiju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()