Njemačka policija saopštila: Uhapšeno sedam navijača Srbije

NJemački "Bild" piše da su pristalice albanske reprezentacije napale navijače Srbije u bašti jednog restorana u Gelzenkirhenu.

16.06.2024. 21:01
  • Podijeli:
euro 2024, gelzenkirhen, nemačka gelzenkirhenska policija, neredi navijača - 16 jun 2024 - profimedia-666f0b58d22e1.webp Foto: Profimedia

Sedam navijača reprezentacije Srbije privedeno je danas nakon sukoba u njemačkom gradu Gelzenkirhenu pred utakmicu Evropskog prvenstva protiv Engleske, saopštila je njemačka policija.

NJemački "Bild" piše da su pristalice albanske reprezentacije napale navijače Srbije u bašti jednog restorana u Gelzenkirhenu.

Policija Gelzenkirhena potvrdila je za britansku novinsku agenciju PA da su privedeni srpski navijači.

"Došlo je do tuče između navijača Srbije i Engleske. Navijačke grupe su razdvojene. Privedeno je sedam osoba. Bilo je i pritužbi o nanošenju tjelesnih povreda", navodi se u saopštenju policije.

U sukobima navijača u Gelzenkirhenu povrijeđen je navijač Engleske i jedan policajac.

Prema pojedinim izvještajima, u izazivanje nasilja umiješani su Albanci.

Albanski navijači su gađali Srbe stolicama, flašama i stolovima, a onda su se razbježali prije dolaska policije.

Na društvenim mrežama objavljeni su snimci napada engleskih navijača na pristalice Srbije.

Reprezentacije Engleske i Srbije večeras od 21.00 čas igraju utakmicu Evropskog prvenstva u Gelzenkirhenu. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()