Pacijent iz Trebinja helikopterom transportovan u UKC Srpske

Ostali pacijenti lakše povrijeđeni

17.06.2023. 15:08
  • Podijeli:
Trebinje autobus ustupljena fotografija-648d65b262e18.webp Foto: Ustupljena fotografija

Pacijent koji je povrijeđen u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Trebinja, helikopterom je transportovan u Banjaluku, u Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u Trebinju poginule su dvije osobe, a više je povrijeđeno kada je vozač, krećući se iz pravca Ljubinja, iz neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad autobusom, skrenuo s puta i udario u brdo, prenosi RTRS.
 


Tri lica koja su teže povrijeđena zadobila su prelome butne kosti, kuka, odnosno grudnog pršljena, njihovo zdravstveno stanje se prati i nisu životno ugrožena, rekao je načelnik Odjeljenja za hirurgiju trebinjske bolnice Vlado Rašević.

On je dodao da su ostali pacijenti lakše povrijeđeni i da se nada da će sutra napustiti bolnicu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()