Originalan način: Kako je mladić iz Jajca uz pomoć kamiona zaprosio djevojku

Umjesto klasičnog pristupa, Sanjin je svoju ljubav izrazio na jedinstven način – uz pomoć svog kamiona, na kojem je bio istaknut natpis: “Hoćeš li se udati za mene?”

17.02.2024. 11:29
  • Podijeli:
Prosidba Jajve Kamion-65d07bc381bc0.webp Foto: Društvene mereže

Širom svijeta obilježen Dan zaljubljenih, poznatiji kao Valentinovo, a ljubav je slavljena na različite načine.

Međutim, jedna posebna prosidba izdvojila se u moru romantičnih gestova, dogodivši se u Jajcu, tačnije u krugu firme Struktura, piše Jajce Onlajn.

Radnik ove firme, Sanjin Keran, odlučio se za nekonvencionalni pristup u prosidbi svoje dugogodišnje d‌jevojke Selme Ribić iz Šipova.

Umjesto klasičnog pristupa, Sanjin je svoju ljubav izrazio na jedinstven način – uz pomoć svog kamiona, na kojem je bio istaknut natpis: “Hoćeš li se udati za mene?”

Ovaj neobičan pristup izazvao je iznenađenje i oduševljenje kod Selme, koja je odlučno odgovorila “DA”.

Taj svečani i romantični trenutak dodatno je obilježen vatrometom koji je osvijetlio nebo iznad njih, čineći ovaj trenutak nezaboravnim.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()