Uhapšen zbog krađe "mercedesa", nije imao ni vozačku dozvolu

R.S. iz Sankog Mosta prilikom hapšenja bio pod uticajem droge

15.09.2023. 15:19
  • Podijeli:
mercedes-65045943c88a8.webp Foto: PU Prijedor

Prijedorska policija uhapsila je R.S. iz Sanskog Mosta zbog sumnje da je u Sanskom Mostu ukrao "mercedes"!

U PU Prijedor navode da su od kolega i MUP-a Unsko-sanskog kantona obaviješteni da je u noći između 13. i 14. septembra provaljeno u privatnu kuću u tom gradu. Ukradeno je više stvari, a među njima i "mercedes". Policija je locirala i zaustavila ukradeni automobil, a za volanom je R.S. iz Sanskog Mosta.

"Kontrolom je utvrđeno da vozilo potiče iz krivičnog djela, te zbog postojanja osnova sumnje da počinio krivično djelo R.S. je lišen slobode. Pretresom vozila koji je izvršen uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i po naredbi sudije Osnovnog suda u Prijedoru pronađeni su predmeti koji potiču iz krivičnog djela.

S obzirom da je prilikom kontrole utvrđeno da R.S. upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje i pod dejstvom opojnih droga, uručen mu je pekršajni nalog za počinjene prekršaje iz oblasti bezbjednosti saobraćaja", navode u PU Prijedor.

Dodaju da su osumnjičeni i vozilo predati policiji u Sanskom mostu, a pronađeni predmeti su predati u depozit Osnovnog suda u Prijedoru.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()