U Gruziji ogorčeni: Gol Španije je trebao biti poništen, šta su radili u VAR sobi

Furija ipak prejaka

01.07.2024. 09:34
  • Podijeli:
gruzija spanija x com-668251df4940d.webp Foto: Screenshot / X-com

Gruzija se porazom od Španije oprostila od Evropskog prvenstva u osmini finala.

Selektor Vili Sagnol kazao je da je protivnik zasluženo prošao dalje u četvrtfinale, ali nije propustio prokomentarisati spornu situaciju.

- Sjećat ćemo se prvog poluvremena, bili smo jako dobro organizirani, ali neke stvari ne cijenimo. Prvi gol Španije trebao je biti poništen, Morata je bio u ofsajdu i ne znam što su radili u VAR sobi. Možda bi bilo drugačije da je bilo 1:0 na poluvremenu."

Jasno, kvaliteta je bila na španskoj strani:

- Španija je zasluženo ušla u četvrtfinale, bila je jača. Mi smo već osvojili Euro prije ove utakmice i nadam se da smo Gruziju predstavili u pozitivnom svjetlu - dodao je Sanjol.

Podsjećamo, zbog slične situacije kao što je bila sinoć, na ovom Euru je poništen gol Nizozemskoj protiv Francuske.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()