U Bileći poginuo pješak

Detalje i okolnosti ove saobraćajne nesreće nisu saopćili

16.02.2023. 10:32
  • Podijeli:
policija nocna foto UNA-63d5812e20800.webp Foto: privatna arhiva

Policijska stanica Bileća jučer oko 8 sati evidentirala j e saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo pješak inicijala N. V.

Kako je saopćeno iz PU Trebinje, Policijska stanica Bileća je u ulici Kralja Aleksandra obavila uviđaj saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovalo teretno vozilo "fiat", kojim je upravljala osoba inicijala M. Đ., te pješak N. V.

"Od zadobijenih povreda pješak je smrtno stradao", naveli su iz policije.

Detalje i okolnosti ove saobraćajne nesreće nisu saopćili.

"Policijska uprava Trebinje apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i saobraćajnu kulturu", naveli su u saopćenju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()