Službenici SIPA nokautirali radnika zvorničke ”Deponije”

Iz vozila su izvadili dron kojim su krenuli da snimaju krug firme

07.06.2024. 12:04
  • Podijeli:
akcija-sipa-zoran-grizelj-pixsell.jpg

Službenici SIPA, čiji identitet se utvrđuje, napali su radnika ”Regionalne Deponije” u Zvorniku M.M. koga su pesnicom udarili u glavu zbog čega je završio u zvorničkoj bolnici.

Napad se, kako saznaje ATV,  dogodio juče oko 14.30 časova u Osmacima kod Zvornika kada su dva nepoznata muškarca u civilu, bez najave i dozvole, automobilom ”škoda oktavija” ušli u krug ”Deponije”. Nakon što su se zaustavili, iz vozila su izvadili dron kojim su krenuli da snimaju krug firme.

Vidjevši nepoznate muškarce radnik ”Deponije” M.M. im je prišao i upozorio ih da ne mogu nenajavljeno i bez odobrenja zaposlenih da snimaju krug firme.

”Došlo je do verbalne rasprave, nakon koje je jedan od dvojice službenika SIPA nasrnuo na radnika ”Deponije” i udario ga šakom u glavu. Nakon toga obojica su sjeli u automobil i odvezli su u nepoznatom pravcu”, kaže izvor ATV-a.

Poslije napada povrijeđenom radniku je ukazana pomoć u Domu zdravlja u Zvorniku, a potom je prebačen u zvorničku bolnicu gdje je zadržan na posmatranju. Cijeli slučaj je prijavio Policijskoj stanici u Osmacima i sa svime je upoznato Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini, koje je naložio da se sprovede detaljna istraga.

Izvršen je uviđaj i tom prilikom je utvrđeno da su nepoznati muškarci u krug ”Deponije” ušli u 14.28 časova sa vozilom ”škoda oktavija”. Ispostavilo se da je vozilo vlasništvo Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA), te da su napadači najvjerovatnije službenici SIPA, piše ATV.

Njihov identitet još nije utvrđen, zbog čega će od SIPA zvanično biti zatraženo koji su službenici u sporno vrijeme koristili ”oktaviju” i kojim poslom su došli u ”Deponiju”.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()