Poginuo pješak na putu Šipovo - Kupres

Tužilac je naložio obdukciju tijela smrtno stradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci

26.06.2023. 13:49
  • Podijeli:
policija hapšenje pixabay-63df73ce14592.webp Foto: Pixabay

Lice G.M. preminulo je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske nakon što je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Novo Selo na regionalnom putu Šipovo - Kupres u Republici Srpskoj.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad saopšteno je da su u saobraćajnoj nereći koja se dogodila sinoć u 22.50 časova učestvovali vozač vozač čiji su inicijali S.M. upravljajući automobilom "škoda" i pješak G.M, oba iz Kupresa u Republici Srpskoj.

"Lice G.M. je zadobilo tjelesne povrede, te je prevezeno u Dom zdravlja Šipovo, nakon čega je na dalje liječenje upućeno u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske gdje je preminulo", navodi se u saopštenju.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su pripadnici Policijske stanice Šipovo, uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje s ciljem utvrđivanja uzroka nastanka saobraćajne nesreće.

Tužilac je naložio obdukciju tijela smrtno stradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci, dodaje se u saopštenju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()