Nijemci uhapsili sumnjivog mladića iz BiH, pronašli mu oružje

Tokom pretresa, kod njega je pronađen nož sa fiksiranom oštricom dugom 16 cm. Nakon toga mladić je odveden na saslušanje tokom kojeg je odbijao da odgovori zašto nosi zabranjeno oružje sa sobom

10.12.2023. 22:06
  • Podijeli:
nemačka policija pixabay-654b769da4d6f.webp Foto: Pixabay

Pripadnici njemačke Savezne policije sinoć su priveli državljanina Bosne i Hercegovine kod kojeg su, nakdnadnim prestresom, pronašli nož sa oštricom od 16 centimentara.

Naime, tokom rutinske kontrole na Centralnoj stanici u Esenu uočili su mladića koji je svojim sumnjivim ponašanjem odudarao od mase. Zanimljivo, prvo su mu prišli jer je pušio u prostoru stanice, gdje je pušenje strogo zabranjeno. Međutim, mladić je odjednom postao nervozan i počeo se nerazumno ponašati, zbog čega je policija odlučila da ga privede u stanicu.

Tokom pretresa, kod njega je pronađen nož sa fiksiranom oštricom dugom 16 cm. Nakon toga mladić je odveden na saslušanje tokom kojeg je odbijao da odgovori zašto nosi zabranjeno oružje sa sobom.

Inače, kako mediji prenose, on ima prijavljeno boravište u Rozenhajmu.

Nakon što je završena policijska obrada, prijavljen je zbog kršenja Zakona o naoružanju. Na kraju je dobio i prekršajnu prijavu zbog pušenja u prostoru stanice gdje je pušenje strogo zabranjeno.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()