Automobil "pokosio" nekoliko pješaka između Mostara i Blagaja

Mjesto gdje je došlo do nesreće osiguravaju pripadnici Policijske uprave Mostar

26.09.2023. 20:55
  • Podijeli:
Udes_Mostar_Blagaj_foto_hercegovina_info Cropped-651326e03a148.webp Foto: Hercegovina.info

U večernjim satima došlo je do teške nesreće na cesti između Mostara i Blagaja, pred ulazom u to mostarsko prigradsko naselje.

Kako je za Hercegovina.info potvrđeno iz MUP-a HNK, automobil je udario u nekoliko pješaka koji su izlazili iz autobusa.

Riječ je o djevojčicama, ali još nema informacija koje su životne dobi.

Na mjesto događaja izašlo je više vozila hitne pomoći koja su povrijeđene prevezli u obje mostarske bolnice. Dvije djevojčice su vozilom hitne pomoći prebačene u Kantonalnu bolnicu "Dr. Safet Mujić", dok je jedna prebačena u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar, potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP-a HNK.

Također, na terenu su djelovali i pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade Mostar.

Mjesto gdje je došlo do nesreće osiguravaju pripadnici Policijske uprave Mostar.

Nesreća je zabilježena oko 19:15 sati.

Stepen povreda kod osoba tek treba biti utvrđen.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()