​Siner: Još ne mogu da se poredim sa Đokovićem

Italijanski teniser je i dalje skromna osoba zbog čega, na kraju krajeva, i obiluje tolikim prstalicama

24.04.2024. 14:11
  • Podijeli:
siner-661942f491e78.webp Foto: AP Photo/Lynne Sladky

Uspjesi koje je ostvario krajem prošle i početkom ove godine, nisu promijenili Janika Sinera.

Italijanski teniser je i dalje skromna osoba zbog čega, na kraju krajeva, i obiluje tolikim prstalicama.

U prilgo tome ide i odgovor na pitanje novinara pred početak madridskog Mastersa na kojem će Siner biti prvi nosilac u odsustvu Novaka Đokovića.

“Nije lako odgovoriti na ovo pitanje. Uvijek se fokusiramo na sadašnjicu i to je ponekad dobro, ali ponekad nije. Mislim da još ne mogu da se poredim sa Novakom Đokovićem, zbog svega što je postigao. Imam najveći mogući respekt za njega. Baš i kao za Karlosa Alkarasa koji je do sada više osvojio nego ja. Želim samo da igram moj tenis, da budem u stanju da pružim najbolje i da vidim šta mogu da postignem”, rekao je Siner.

Osvojio je Australian open, ali grend slemovi nisu glavni cilj u nastavku sezone.

“Naravno da su Olimpijske igre moj najvažniji cilj u ovoj godini. Nisam mogao da igram prošle i sada sam veoma srećan što ću biti na jednom takmičenju na kome će biti toliko sportista. Vidjeću kako treniraju, kako razmišljaju. Prije toga ću igrati i u Rimu, i to je mnogo lijepo takmičenje, pogotovo za mene jer sam Italijan. Ne želim da se opterećujem očekivanjima, znam da sam u stanju da napredujem i moram to i da uradim ako želim da još pobjeđujem”, zaključio je Siner.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()