Ne smiruje se! Italijan zaprijetio Noletu novim udarcem?

Organizatori su naveli da je do incidenta došlo slučajno,

11.05.2024. 21:12
  • Podijeli:
Tan2024-05-1020062784_9 novak djokovic AP PhotoAlessandra Tarantino-663f0bda6cf7c.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković morao je da bude prevezen u medicinski centar, nakon što je pogođen sa tribina flašom vode u glavu.

Organizatori su naveli da je do incidenta došlo slučajno, kada se jedan od navijača naginjao preko ograde kako bi mu pružilo svesku za potpis, a tom prilikom je flaša za vodu od aluminijuma ispala iz ranca i pogodila Đokovića u glavu.

"Hvala vam na porukama. Ovo je bila nesreća i ja sam dobro, odmaram u hotelu sa oblogom od leda. Vidimo se u nedjelju", napisao je Đoković na društvenoj mreži Iks, a dan kasnije se pojavio na treningu i tom prilikom se družio sa fanovima - sa kacigom na glavi.

Ovu simpatičnu situaciju je podijelio na društvenim mrežama i Mario Feri Falko, čovjek koji se oglasio i uputio izvinjenje Noletu zbog nenamjernog incidenta.

"Ha-ha, danas ću baciti ranac direktno na tebe", poručio je izvjesni Mario na Instagramu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()