Emotivni Đoković u suzama: Nadam se da će ovo preboljeti

"Najiskrenije saučešće porodocama preminule djece. Kao otac male djece mogu da zamislim kako se osjećaju"

12.05.2023. 22:54
  • Podijeli:
Novak Đoković poruka Rim_Printscreen-645ea504663b8.webp Foto: Printscreen

Srpski teniski as Novak Đoković poslao je emotivnu poruku sunarodnicima koji prolaze kroz težak period.

Nole je obezbijedio prolaz u treće kolo mastersa u Rimu pobedom nad Tomasom Martinom Ečeverijem rezultatom 7:6 (5), 6:2, nakon čega je ispisao poruku na TV kameri.

Kako je danas "crveno slovo" i dan Sv. Vasilija Ostroškog, prvi reket planete se osvrnuo na praznik, ali i na nedavnu tragediju u školi na Vračaru.

"Sv. Vasilije Ostroški, moli Boga za nas. OŠ "Ribnikar"", napisao je Đoković i docrtao srce.

Podsjetimo, 3. maja je 13-godišnji K. K. ubio osmoro vršnjaka i čuvara u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", zbog čega su u Srbiji proglašena tri dana žalosti.

Novak se obratio i prisutnima na tribinama tokom njegovog meča protiv Argentinca, kada se dotakao ove teme.

"Najiskrenije mi je žao, nisam imao priliku da se obraćam do danas. Masakar u školi, najiskrenije saučešće porodocama preminule djece. Kao otac male djece mogu da zamislim kako se osjećaju. Dijelim im snagu i ljubav, nadam se da će ovo preboljeti. Pozdrav svima, srećan vam dan Svetog Vasilija Ostroškog", izjavio je Đoković kroz suze.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()