Đoković krstari Jadranom: Iz Herceg Novog jahtom do Dubrovnika

Prije prelaska na turnire na tvrdoj podlozi, Đoković je odmor nastavio u Hrvatskoj

21.07.2023. 20:23
  • Podijeli:
Novak Đoković Nova.rs-64bacba285ff6.webp Foto: Nova.rs

Najbolji teniser svijeta svih vremena Novak Đoković baterije pred nastavak sezone puni na Jadranu.

Nole je nakon Vimbldona prvo otputovao na odmor u Herceg Novi, gdje je odseo u luksuznom kompleksu Portonovi, a zatim se uputio u Dubrovnik.

Novak je i prethodne godine, ali i ove već jednom boravio u Crnoj Gori, gdje je i trenirao pred odlazak u London.

Na jednoj od najluksuznijih destinacija crnogorskog primorja ima i sve uslove za pripremu i treninge, jer na teniskim terenima Janka Tipsarevića je betonska podloga, kao i na US openu.

Prije prelaska na turnire na tvrdoj podlozi, Đoković je odmor nastavio u Hrvatskoj. Preciznije, jahtom je stigao u Dubrovnik te se smjestio u luku Gruž gdje ga je dočekao direktor Luke Dubrovnik Željko Raguž i poželio mu dobrodošlicu, prenio je "Dubrovački dnevnik".

Nakon izlaska s jahte, osvajač 23 grend slema se fotografisao sa obožavateljima koji su ga okupirali, a on je strpljivo i nasmijano pozirao.

US Open je na programu od 28. augusta do 10. septembra, a Srbin se vraća u Njujork nakon što prošle godine nije mogao učesvovati kao nevakcinisani teniser.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()