Đoković govorio o rastanku sa Ivaniševićem, pa riječima iznenadio mnoge

Odgovorio ko bi mogao biti nasljednik

29.03.2024. 09:53
  • Podijeli:
Antonio AhelATAImages Novak Đoković-65cc848245d82.webp Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Novak Đoković se na konferenciji za medije po završetku dokumentarnog filma "Nikola Pilić - Legenda" u okviru 71. Martovskog festivala osvrnuo na rastanak sa Goranom Ivaniševićem.

„Goran je prije svega prijatelj za života moj, moje porodice, neko ko je meni veoma drag. Rastanak je bio pozitivan koliko može, došlo je do tačke zasićenja, vrijeme je bilo da se raziđemo nakon šest godina saradnje“, rekao je Đoković.

Potom je dodao:

„Prošli smo kroz sito i rešeto, deportacije, diskvalifikacije, situacije koje nikako nisu bile prijatne za njega, ali je uvijek bio tu za mene“, rekao je Novak, na šta se nadovezao.

„Mislim da je zbog takvog odnosa došlo do svega. Mi ostajemo u privatno sjajnim odnosima, ali poslovno smo se razlišli.“

Za kraj, na pitanje ko bi mogao da naslijedi Ivaniševića, Novak je istakao:

„Ja još nemam ideju ko bi to mogao da bude, ne znam ni da li će ga biti“, zaključio je Đoković na iznenađujući način o tome ko bi mogao da naslijedi Ivaniševića.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()