Prve informacije o težini povrede Tijane Bošković

"Kad god se neko u sred igre požali na bilo šta, ja se uplašim. Nije prijatno"

24.08.2023. 22:40
  • Podijeli:
Tijana Bošković_CEV-64e7b2ca1e76a.webp Foto: CEV

Iako su odbojkašice Srbije petom pobjedom u isto toliko mečeva pečatirale osminu finala Evropskog prvenstvo, malo je onih koji su bili pretjerano srećni i zadovoljni.

Razlog za to bila je povreda Tijane Bošković koja je u drugom setu napustile teren.

Bilećanka je najbolja igračica Plabih gracija, korektor koji već godinama nosi nacionalni tim na svojim plećima.

Čini se, pak, da velikog razloga za brigu nema. Ohrabrujuće informacije objavio je OSS.

"Najbolja svjetska odbojkašica se požalila na bol u peti i nije se više vraćala u igru, a prve informacije iz naše reprezentacije govore da ne bi trebalo da se radi o ozbiljnijoj povredi", saopštio je Odbojkaški savez Srbije na svom sajtu.

O Tijaninoj povredi je za Mozzart Sport govorila Maja Ognjenović.

"Nekarakteristično... Kad god se neko u sred igre požali na bilo šta, ja se uplašim. Nije prijatno. Svaka od nas ima određene bolove u toku utakmice. Naravno, nije to sad da se izlazi na najmanji bol. Koliko sam upućena nije ništa ozbiljno. Nadam se... Sutra je slobodan dan. Tića je ipak bila mnogo opterećena kroz cijelu grupu. Igrala je sve mečeve, ajde da se izuzme ovaj jedan set koji je danas propustila. Nadam se da će uz terapiju, pregled, doktora i terapeuta koji su sa nama, sve biti riješeno", rekla je Maja.

Srbija će u nedjelju igrati protiv Švedske u osmini finala, a naknadno će biti određeno da li će se igrati od 17 ili 20 časova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()