Poznato kada bi se Mikaela Shiffrin mogla vratiti na skije

Amerikanka bi prema najnovijim procjenama mogla da se bori za bodove u Soldeu u Andori 10. i 11. februara kada su na programu slalom i veleslalom

31.01.2024. 14:30
  • Podijeli:
Mikaela_pad_foto_YT-65b38d6d29198.webp Foto: YouTube/@F-S2000

Najbolja skijašica današnjice Mikaela Shiffrin mogla bi već za desetak dana da se vrati takmičenjima u Svjetskom kupu, posle teškog pada na spustu u Cortini.

Amerikanka bi prema najnovijim procjenama mogla da se bori za bodove u Soldeu u Andori 10. i 11. februara kada su na programu slalom i veleslalom.

“To su trenutni planovi, ali moramo da gledamo iz dana u dan. Često napravite jedan korak naprijed, a dva unazad. Moramo da budemo strpljivi“, istakao je Patrick Riml, direktor alpske reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država.

Shiffrin je povrijedila ligamente u lijevom koljenu i trenutno se oporavlja u Innsbrucku. Amerikanka je vodeća u poretku Svjetskog kupa sa nešto manje od 200 bodova prednosti u odnosu na Švicarkinju Gut- Behrami.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()