Odbojkaši Srbije poraženi od SAD: Ipak borba za OI još nije gotova

Srbiju ovaj poraz nije mnogo koštao što se tiče FIVB rang liste, mjerodavne za raspodJelu poslJednjih mJesta za Olimpijske igre

08.06.2024. 13:47
  • Podijeli:
Odbojkaška reprezentacija Srbije-66641064f1c54.webp Foto: Odbojkaški savez Srbije

Odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je od selekcije SAD rezultatom 3:1 (23:25, 25:15, 25:23, 25:14) u drugom meču na turniru Lige nacija u Otavi, prenosi tanjug.

Dražen Luburić bio je najefikasniji sa 18, dok je Pavle Perić osvojio 17 poena. Uprkos porazu, srpski tim je i dalje u dobroj poziciji na FIVB listi kada je u pitanju borba za plasman na Olimpijske igre u Parizu. Srbija će naredni meč odigrati protiv Argentine u nedjelju od dva ujutro, a posljednji rival na turniru u Kanadi biće Kuba, u noći između nedjelje i ponedeljka u ponoć.

Srbiju ovaj poraz nije mnogo koštao što se tiče FIVB rang liste, mjerodavne za raspodJelu poslJednjih mJesta za Olimpijske igre. Orlovi su izgubili samo 2,26 bodova, pa su ostali ispred Kube, Kanade i Holandije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()