McGregorova oštra poruka UFC-u: Moje strpljenje je pri kraju

Da li će Irac napustiti najjaču organizaciju na svijetu?

25.12.2023. 13:37
  • Podijeli:
conor mcgregor reuters-648bf87f242e9.webp Foto: Reuters

Conor McGregor se sprema za veliki povratak u UFC, no i dalje nije poznato kada će se bivši prvak i jedno od najistaknutijih lica te promocije ponovo boriti. Spominjalo se da bi povratničku borbu mogao imati krajem ove godine, spominjao se i april sljedeće, no tačnih informacija zasad nema. I zbog toga je McGregor ljut.

Irski borac nije odradio meč od jula 2021. godine kada je slomio nogu u borbi protiv Dustina Poiriera. Znalo se da će oporavak biti dug, no on već neko vrijeme brusi formu i nestrpljivo očekuje povratak u oktogon. Više mu se ne čeka, što je i potvrdio izjavom koju je dao u Rijadu.

"Ljudi ovdje u Saudijskoj Arabiji pričaju o meču između mene i Mannyja Pacquiaoa, a UFC uopće ne priča. Dajte mi nešto. Razumijete li me? Trebao sam se vratiti u aprilu 2024. godine, a jedno vrijeme se spominjao čak i decembar ove godine", rekao je McGregor i dodao:

"Ovako nikad nikog nisu tretirali. I to rade uprkos svim brojkama koje sam donio u ovu igru. Ja prodajem više od svih ostalih boraca zajedno. Je li tako? Niko u historiji ove igre nije tretiran ovako kako se sad odnose prema meni. Ako se zna što sve donosim, meni bi vrata trebala biti širom otvorena. Ali ja čekam, čekam i čekam. Gubim strpljenje."

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()