Srbija čeka svoje heroje: Još uvijek se ne zna kada će tačno košarkaši "izaći na balkon"

Društvene mreže su se prosto usijale, svi žele da pozdrave srebrne, a ustvari zlatne momke

11.09.2023. 19:27
  • Podijeli:
Tan2023-09-0512582187_9 srbija mundobasket košarkaška reprezentacija foto AP PhotoMichael Conroy-64f77841af177.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Michael Conroy

Košarkaši Srbije u ponedjeljak u kasnim večernjim časovima stižu u Beograd.

Idalje nije poznato kada će biti priređen svečani doček herojima nacije.

Pomalo je čudno što i dalje nije određen termin, a očekuje se da to bude u utorak ili najkasnije srijedu u večernjim časovima.

Društvene mreže su se prosto usijale, svi žele da pozdrave srebrne, a ustvari zlatne momke, navodi Kurir.

Pretpostavlja se da kad delegacija KSS sleti u Beograd zajedno sa košarkašima da ćemo konačno saznati zvanični termin spektakularnog dočeka košarkaša Srbije.

košarkaši srbijemundobasket

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()