Izostavljen sa spiska za IO u Parizu, sada se oglasio i podijelio mišljenje javnosti

„Želim svojoj braći sve najbolje. Jednostavno nisam se dobro uklapao u ovaj tim“, rekao je Irving

20.04.2024. 14:00
  • Podijeli:
Kajri Irving-63e4a13cb1693.webp Foto: AP Photo/Mark J. Terrill/Tanjug

Mnogi su smatrali da je na bekovskim pozicijama Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijskim igrama od 26. jula do 11. avgusta moralo da bude mjesta za Kyrieja Irvinga, igrača Dallas Mavericksa.

Mnogi su smatrali da je on morao da bude na spisku, pa su ubrzo krenule da kruže nove priče o zabrani Lebrona Jamesa i drugim spletkarenjima.

Ipak, Kyrie je odlučio da se i sam oglasi i da pojasni kako je odlučeno da idu baš ovi igrači koji su na spisku.

„Želim svojoj braći sve najbolje. Jednostavno nisam se dobro uklapao u ovaj tim“, rekao je Irving.

Objasnio je šta je njemu fokus u ovom trenutku.

„Proces razmatranja je bio težak. Ali opet, nemam ništa osim poštovanja prema tim momcima. U ovom trenutku moje karijere mislim da bi moj fokus trebalo da bude na osvajanju šampionata“, poručio je bek Dallasa.

Ekipu SAD u Parizu čine LeBron James, Devin Booker, Jason Tatum, Kawhy Leonard, Joel Embiid, Tyrese Haliburton, Jrue Holiday, Bam Adebayo, Steph Curry, Anthoni Davis, Anthoni Edwards i Kevin Durant.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()