Italijanka poginula dok je ulazila u lift, tijelo pronašao otac

Njezino tijelo pronašao je otac koji ju je pokušavao dobiti na mobitel

02.07.2024. 21:29
  • Podijeli:
Italijanka_lift_nesreca_foto_Instagram-668413c760658.webp Foto: Instagram

Nije trebalo biti ovako. Trebala si ostvariti sve svoje snove, obitelj koju si željela stvoriti, pronaći ljubav, napisala je prijateljica tragično preminule 25-godišnje Talijanke Clelije Ditano, čija je smrt šokirala sve u talijanskom gradu Fasanu.

Njezino tijelo pronašao je otac koji ju je pokušavao dobiti na mobitel, prenosi Daily Mail. Kad je čuo da mobitel zvoni u oknu dizala, pozvao je hitnu i vatrogasce. Ispostavilo se kako je Clelia zakoračila u okno dizala kad su se vrata otvorila.

No dizalo je bilo još četiri kata ispod. Djevojka to nije primijetila. Zakoračila je i pala na krov dizala u zgradi u kojoj je živjela. Na dan svoje smrti Clelia je objavila fotografiju na Instagramu uz poruku: 'Onome što dolazi'. Prije toga nije objavila ništa tri mjeseca.

"Kao da je znala, kako apsurdno i nepravedno", napisala je njezina prijateljica.

Istražuju zašto je lift bio na prvom katu i kako je moguće da su se vrata otvorila.

"Vjerojatno je sistem bio neispravan jer bi se vrata lifta trebala otvoriti samo kad kabina bude poravnata s spratom", rekao je istražitelj.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()