Zvezda preskočila "krov": Isključenje, penal pa odrađivanje posla

Aktuelni šampioni su se prošetali na "krovu", sa 6:0 srušili Voždovac, u utakmici koja im je znatno olakšana u 14. minutu

11.02.2023. 15:52
  • Podijeli:
Voždovac Zvezda_FKCZ-63e7a94f3590d.webp Foto: FK Crvena z vezda

Fudbaleri Crvene zvezde upisali prvu proljećnu pobjedu u Superligi Srbije.

Aktuelni šampioni su se prošetali na "krovu", sa 6:0 srušili Voždovac, u utakmici koja im je znatno olakšana u 14. minutu.

Tada je, naime, isključen domaći adut Mateja Đorđević, gost je dobio u penal kojeg je u vođstvo pretvorio Gelor Kanga, nagovijestivši da će ovo biti "jednosmjerna ulica".

Jer, sve viđeno kasnije je bilo odrađivanje posla favorita.

Do odlaska na odmor Osman Bukari i Aleksandar Katai su povisili na 3:0 nakon čega se pitanje pobjednika nije postavljalo.

Aleks Vigo je sredinom drugog dijela postigao prvenac, King Kangva je takođe pogodio metu, da bi tačku na i stavio Mirko Ivanić.

Ćeta Miloša Milojevića na ovaj način se vratila na pobjednički put nakon kiksa protiv Vojvodine, te barem nakratko Partizanu pobjegla na 11 bodova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()