Zrinjski na TikToku ismijao trenera Veleža

Podsjetimo, Zrinjski je u finalnom dvoboju savladao gradskog rivala rezultatom 1:0, a pogodak odluke postigao je Mario Ćuže u 52. minuti utakmice

19.05.2023. 14:41
  • Podijeli:
Nedim Jusufbegović_SportSport-64500b72974c7.webp Foto: SPort Sport

Zrinjski je na svom TikTok nalogu odlučio da se našali sa trenerom Veleža Nedimom Jusufbegovićem nakon jedne njegove izjave po završetku Kupa Bosne i Hercegovine.

Šef struke Rođenih Nedim Jusufbegović je nakon finalne utakmice izjavio kako Zrinjski u ovom meču nije bio puno bolji od Veleža.

"Dobro smo iskontrolisali utakmicu, protivnik osim jednog prekida i gola nije imao ništa", izjavio je.

Iz Zrinjskog su se odlučili našaliti zbog ove njegove izjave, objavivši kompilaciju svih prilika koje su stvorili u ovoj utakmici, a koje su mogle rezultirati pogotkom.

Podsjetimo, Zrinjski je u finalnom dvoboju savladao gradskog rivala rezultatom 1:0, a pogodak odluke postigao je Mario Ćuže u 52. minuti utakmice.

Plemići su se tako nakon titule prvaka Bosne i Hercegovine okitili i naslovom pobjednika Kupa naše zemlje.

Tako je ekipa Krunoslava Rendulića kompletirala duplu krunu, prvu u svojoj klupskoj historiji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()