Transfer sve izvjesniji: Gvardiol najbliži Gvardioli

Jedan od najtraženijih defanzivaca današnjice i njegov klub su dobili bogatu ponudu od aktuelnog osvajača Lige šampiona

17.06.2023. 13:23
  • Podijeli:
Joško Gvardiol_Profimedia-648d973bafd8f.webp Foto: Profimedia

Štoper Lajpciga i reprezentativac Hrvatske Joško Gvardiol, najbliži je prelasku u Mančester siti, prema navodima njemačkih medija.

Jedan od najtraženijih defanzivaca današnjice i njegov klub su dobili bogatu ponudu od aktuelnog osvajača Lige šampiona kojeg sa klupe predvodi Pep Gvardiola.

Lajpcig za Gvardiola traži 100 miliona evra, ali se pretpostavlja da bi bili spremni da prodaju Hrvata za 85 miliona.

Od prodaje Gvardiola profitiraće i Dinamo iz Zagreba, njegov prethodni klub, kome pripada 20 posto transfera.

Joško je u Lajpcig stigao iz Dinama prije dve godine, a transfer je bio vrijedan 18,8 miliona evra.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()