Ronaldinho bijesan: Neću da gledam Brazil, dosta mi je

Objasnio je Ronaldinho i zašto je pesimista pred Copa Amerika

15.06.2024. 21:29
  • Podijeli:
ronaldinho-reuters.jpg

Evropsko prvenstvo u fudbalu je počelo, a bliži se i prva utakmice Copa Amerike. Baš kao i sve ostale reprezentacije koje učestvuju, Brazil je objavio spisak, a Ronaldinho nije bio sretan odabirom igrača.

Zvijezda brazilske reprezentacije i legenda ove južnoameričke države nije bio zadovoljan spiskom igrača koji odlaze na Copa Ameriku i zbog toga je dao veoma radikalnu izjavu:

„To je to, neću gledati nijednu utakmicu Brazila na Copa Amerika, niti ću proslaviti bilo koju pobjedu“, rekao je Ronaldihjo i dodao:

„Dosta mi je. Ovo je tužan trenutak za sve koji vole brazilski fudbal. Teško je naći razlog gledati utakmice“.

Objasnio je Ronaldinho i zašto je pesimista pred Copa Amerika:

„Ovo je jedan od najgorih timova u posljednjim godinama. Nema lidera, samo prosječni igrači. Nisam nikada vidio ovako lošu situaciju. Postoji manjak ljubavi prema dresu Brazila“, rekao je legendarni fudbaler.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()