Milojević: Zvezda zasluženo dobila derbi

"Kada igrate protiv Partizana, ne razmišlja se o prednosti. Igrači su osjetili energiju navijača. Nije lako, poštujemo rivala. Mislim da smo zasluženo dobili"

03.03.2023. 22:04
  • Podijeli:
Miloš Milojević.jpg Foto: FK Crvena zvezda

Strateg Crvene zvezde Miloš Milojević ocijenio je da su njegovi izabranici zasluženo slavili u 169. vječitom derbiju.

Trijumfom nad ljutim rivalom Crveno-bijeli ne samo da su usrećili armiju navijača, nego su udarili i temelj nove titule.

Jer, Partizanu trenutno "bježe" velikih 16 bodova i samo čudo može da ih zaustavi na putu do odbrane trona.

"Možda smo očekivali da bude drugačiji rezultat. Ostaje žal za šansama. U prvom poluvremenu naročito. U drugom mislim da je važnost utakmice... Kada igrate protiv Partizana, ne razmišlja se o bodovnoj prednosti. Igrači su osjetili energiju navijača. Nije lako, poštujemo rivala. Mislim da smo zasluženo dobili", ocijenio je Milojević.

Ni večerašnji derbi nije oduševio. Više je bilo nervoze i oštrih startova nego lijepih poteza.

"To je derbi. Posebno ovaj naš. Nema puno ljepote, nego jakih duela. Ako se ne postignu golovi iz ljepote, opet se vrati na "fajt". Nadam se da će se vremenom promijeniti i da će biti ljepša predstava. Opet kažem, dosta sadržajna utakmica, veliki intenzitet, odnos igrača je bio dobar. To se traži", zaključio je Milojević.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()