Mbape: Sigurno ostajem u Pari Sen Žermenu!

O svojoj budućnosti odlučiće u junu 2024. godine

18.06.2023. 13:03
  • Podijeli:
Kilijan Mbape-63ad61a0214fc.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape izjavio je da će sigurno i naredne sezone igrati za klub iz Pariza i dodao da će u junu 2024. da odluči gdje će potom da nastavi karijeru, prenosi Telefut.

Mbape je nedavno objavio da je obavijestio čelnike Pari Sen Žermena da neće da aktivira klauzulu u ugovoru o produženju saradnje sa "svecima" do juna 2025. godine. Francuski reprezentativac bi mogao na kraju naredne sezone da napusti PSŽ bez obeštećenja.

"Ostaću u Pari Sen Žermenu i naredne sezone, a onda ću u junu 2024. odlučiti tek o svojoj budućnosti. Mnogo stvari može da se dogodi u jednoj godini, posebno u klubu kao što je PSŽ", rekao je Mbape.

Interesovanje za napadača PSŽ-a pokazao je Real. On se trenutno nalazi na pripremama sa selekcijom Francuske uoči meča sa Grčkom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Mbape (24) je u PSŽ stigao 2017. iz Monaka. On je ove sezone za šampiona Francuske odigrao 43 meča i postigao je 41 gol u svom takmičenjima.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()