Krunić već ima novi klub?

Krunić želi da napusti Milan u januaru, prijedlog ugovora Fenerbahčea stoji od kraja augusta i nije se promijenio

23.12.2023. 16:03
  • Podijeli:
Rade Krunić.jpg Foto: Profimedia

Prodisao je Lion, sa tri vezane pobjede u Ligi 1 ne samo da je prepustio "fenjer" Klermonu već je isplivao iz opasne zone. Francuski gigant je riješio da izdvoji 50 miliona eura za pojačanja u janauru, a na listi želja visoko je Rade Krunić.

Sportski direktor David Fio smatgra da vezni igrač Milana može da se uklopi sa Tolisoom i Kakereom, a ima dovoljno iskustva da odmah bude vrijedno pojačanje. Nije njegovo ime na listi pojačanja iznenađenje, jer je i ljetos bio na radaru "lavova", ali se transfer nije ostvario.

Krunić želi da napusti Milan u januaru, prijedlog ugovora Fenerbahčea stoji od kraja augusta i nije se promijenio. Milan je tada odbio pet miliona evra na ime obeštećenja, možda će ga sada i prihvatiti sem ako Lion ne ponudi više i ne dogovori se sa Krunićem na koga računaju u Istanbulu.

Kako prenosi "L ekip", Lion planira da pojača sve linije. Klemon Lengle, štoper Aston Vile je najveća želja za defanzivnu liniju, ali istog igrača traže Bajern i Milan. Na listi su Adrijelson iz Botafoga, kao i njegovog saigrača golmana Lukasa Perija, dok je velika želja u odbrani i Najef Ager iz Vest Hema.

Lion bi iz Vest Hema i Saida Benramu, na spisku su Larži Ramazani, bočni napadač Almerije. U špicu bi rado videli Uga Etikitea iz PSŽ. Ako ostvare 50 odsto želja biće izvjesno da će obezbijediti opstanak u Ligi 1.

Objavljena je i lista igrača koje bi Lion rado pustio a na njoj su Skeli Alvero, Dijego Moreira, Pol Akuoku, Mama Balde, Ejnsli Mejtland Najls i Ernest Nuame.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()