Krunić jednim potezom podigao prašinu na društvenim mrežama

Italijasnki mediji govore kako Krunić želi napustiti redove sedmerostrukog prvaka Evrope jer mu se u Turskoj nudi tri puta veća plata od one koju trenutno zarađuje

10.12.2023. 20:19
  • Podijeli:
Rade Krunić_Profimedia-64d35b367c3b5.webp Foto: Profimedia

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Milana Rade Krunić veoma je privatna i samozatajna osoba, ali u posljednja 24 sata na društvenim mrežama skrenuo je na sebe mnogo pažnje.

Naime, veznjak Milana je na društvenoj mreži Instagram lajkao objavu vezanu za novu pobjedu Fenerbahčea u turskoj Superligi. Na objavili je bila fotografija Edina Džeke, saigrača iz reprezentacije, te dio tabele turskog šampionata, na kojoj se vidi da Fener i dalje drži prvo mjesto.

Sve je to “dodalo benzina na vatru” vezano za špekulacije da Rade Krunić napušta Milan i to da bi otišao upravo u Fener. Nije tajna da ga turski klub želi vidjeti u svojim redovima, ali je do sada Milan odolijevao ponudama koje nisu bile na zadovoljavajućem nivou.

Italijasnki mediji govore kako Krunić želi napustiti redove sedmerostrukog prvaka Evrope jer mu se u Turskoj nudi tri puta veća plata od one koju trenutno zarađuje. S druge strane, trener Rossonera, Stefano Pioli smatra Krunića izuzetno bitnom figurom u veznom redu Milana.

Da li je Krunić lajkao fotografiju zbog Džeke, ili je to samo još jedan znak da je raskid sa Rossonerima blizu, to vjerovatno zna samo Rade Krunić, ali u svakom slučaju ova priča bi već na ljeto trebala dobiti svoj epilog. Krunić će, ili produžiti sadašnji ugovor, budući da su pregovori u toku, ili će otići na kraju sljedeće sezone kao slobodan igrač.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()