Ko je Maneova tajanstvena supruga: Tek postala punoljetna, plaćao joj školu i račune

Uspješno je skrivao

09.01.2024. 21:34
  • Podijeli:
sadio mane aisha x com-659dadc7446dc.webp Foto: X-com

Slavni senegalski nogometaš Sadio Mane (31) posljednjih dana je u fokusu javnosti nakon što se oženio, a mediji su začuđeni kako je planetarno popularna zvijezda uspjela toliko dugo skrivati svoju 18-godišnju suprugu.

Mane je oženio svoju dugogodišnju djevojku Aishu Tambu na privatnoj ceremoniji u Senegalu. Par je u vezi još otkako je Mane igrao u Liverpoolu, a Tamba je tada imala 16 godina.

Vjenčanje je održano 7. januara u Keur Massaru, šest dana prije početka Afričkog kupa nacija na kojem Mane ima velika očekivanja. Pulse Sports je objavio tekst o Maneovoj životnoj saputnici uz navođenje da je ona uz njega još od tinejdžerskih dana.

Mane je svojoj novoj supruzi čak plaćao račune dok je pohađala školu, a obavezao se i da će finansirati njenu porodicu do kraja života.

Aisha Tamba je tek postala punoljetna te je 13 godina mlađa od Senegalca, a lokalni mediji u Senegalu navode da se Mane zavjetovao da će je oženiti čim je par stupio u vezu 2022. godine.

Iako je Mane jedna od najvećih nogometnih zvijezda, nekako je uspio svoju vezu sakriti od javnosti. Aisha nema profile na društvenim mrežama, a senegalski nogometaš je ranije tokom karijere govorio kakvu bi djevojku volio oženiti.

"Mnogo djevojaka mi se javljalo i pitalo zašto nisam oženjen. Oprostite, ali gubite vrijeme. Žena koju oženim neće biti na društvenim mrežama, poštovat će Boga i molit će mu se. Svako ima svoj način odabira ljubavi", govorio je Mane 2022. godine kada je i počela njegova veza s Aishom.

Očigledno je da je Mane uspio pronaći baš takvu djevojku, tajanstvenu i bez profila na društvenim mrežama. Inače, Senegalac trenutno igra u Saudijskoj Arabiji za Al Nassr i tu zarađuje oko 40 miliona eura po sezoni.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()