Kejn bi mogao da ostane u Totenhemu i naredne sezone

Čelnici Reala su bili zainteresovani za njega

14.06.2023. 11:17
  • Podijeli:
Hari Kejn Totenhem-644844e2ef4f2.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Totenhema Hari Kejn mogao bi i naredne sezone da igra za Pari Sen Žermen ako napadač kluba iz Pariza Kilijan Mbape odluči da nastavi karijeru u Realu, prenosi Dejli mejl.

Kejn ima ugovor sa Totenhemom do kraja naredne sezone, a britanski mediji podsjećaju da je predstojeći prelazni rok posljednja šansa londonskom klubu da dobije obeštećenje za kapitena engleske reprezentacije.

Predsjednik Totenhema Danijel Levi je više puta istakao da ne želi da proda Kejna ekipi Mančester junajteda, a interesovanje za najboljeg strijelca "pijevaca" pokazali su PSŽ, Bajern, Real.

"Dejli mejl" navodi da je posljednja opcija za kapitena Totenhema i engleske reprezentacije transfer u PSŽ i to pod uslovom ako šampion Francuske proda Mbapea madridskom Realu.

Čelnici Reala su bili zainteresovani za Kejna, ali u madridskom klubu smatraju da je engleski fudbaler preskup, pošto je Levi tražio najmanje 100 miliona evra obeštećenja.

Britanski mediji navode da postoji mogućnost da Kejn ostane do kraja ugovora u Totenhemu.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()