Ermedin Demirović želja slavnog Milana: Ovo je scenarij prema kojem dolazi na San Siro

Di Marzio je otkrio da je Demirović alternativa za Joshuu Zirkzeea, napadača Bologne, i u scenariju da ne uspiju dovesti Nizozemca, Milan će krenuti po Demirovića

20.06.2024. 16:09
  • Podijeli:
demirovic augsburg 23-650f05f7c7462.webp Foto: Augsburg

Bh. reprezentativni napadač, Ermedin Demirović (26), našao se na meti mnogih klubova nakon sjajne sezone u Augsburgu.

Ranije se pisalo kako ga žele Benfica i Eintracht Frankfurt, a sada je Gianluca Di Marzio, italijanski novinar i jedan od dva najinformisanija kada su u pitanju transferi igrača, napisao da je Milan zainteresovan za bh. napadača.

Di Marzio je otkrio da je Demirović alternativa za Joshuu Zirkzeea, napadača Bologne, i u scenariju da ne uspiju dovesti Nizozemca, Milan će krenuti po Demirovića.

Navodno, Augsburg za bh. napadača traži 25 miliona eura (48,89 miliona KM).

Di Marzio je također dodao kako je Milan blizu dovođenja Memphisa Depaya koji će biti slobodan igrač od 1. jula.

U protekloj sezoni Demirović je odigrao 34 utakmice na kojima je postigao 15 golova i dodao deset asistencija.

Za A reprezentaciju BiH sakupio je 26 nastupa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()