Dušan Vlahović slao poruke Emi Radujko: Pjevačica pocrvenjela, pa sve priznala

Sofija Šašić je, sa druge strane, odabrala Vlahovića

31.01.2024. 20:34
  • Podijeli:
A.K.ATAImages, Instagram printscreen, emaradujko, Dušan Vlahović, Ema Radujko-65ba473fcdb2d.webp Foto: A.K./ATAImages, Instagram printscreen/emaradujko

Ema Radujko zajedno sa Sofijom Šašić birala je najboljeg frajera sa javne scene, a kada je morala da izabere između glumca i fudbalera, otkrila je detalj više koji je iznenadio mnoge.

"Aleksandar Radojičić ili Dušan Vlahović?", glasilo je pitanje.

"Slađi mi je nekako Aleksandar", rekla je Ema, a potom je otkrila da li joj je Vlahović slao poruke:

"Jeste, emotikon mi je poslao", odgovorila je Ema, koja je pocrvenela od stida, međutim, nije želala da otkrije u kom smjeru je tekla njihova komunikacija.

Sofija Šašić je, sa druge strane, odabrala Vlahovića.

"Dušan i ja smo na neki način odrasli zajedno, ceo život se znamo, a znam i njegovu devojku Vanju, družimo se. On je i Zemunac", rekla je Šašićeva, prenosi Pink.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()