Bešiktaš pisao Ajaksu: Ako više na računate na Tadića, dajte ga nama!

Turski klub je spremio ponudu - ugovor na dvije godine plus jednu

11.07.2023. 04:45
  • Podijeli:
Dušan Tadić-63f4ccec113c4.webp Foto: Profimedia

Na uzburkanom fudbalskom moru pljušte informacije sa svih strana, o svakom iole bitnijem igraču. A, jedna od njih, koja se provlači u posljednje vrijeme, kaže da u Ajaksu žele da se rastanu sa Dušanom Tadićem.

Navodno, klub iz Amsterdama želi da napravi potpuni reset poslije sezone u kojoj nije osvojio ništa i samim tim želi da prekine saradnju sa dosadašnjim kapitenom, da na njegovo mjesto dovede mlađeg igrača, na kojem bi moglo da se u perspektivi zaradi. Vjerovatno na sve to utiču i kritike koje pljušte od legendarnih holandskih fudbalera na Tadićev račun iz nedjelje u nedjelju. Iako je srpski as i prošle sezone bio MVP lige. Jeste sve to čudno, ako je tako...

Priča o svemu tome je stigla i do Istanbula. A u Bešiktašu nisu časili ni časa. Kako tvrde mediji iz turskog megalopolisa, a ta informacija danas putuje internet nebom po svim meridijanima, crno-bijeli su poslali dopis Ajaksu u kojem kažu: Ako više na računate na Tadića, dajte ga nama!

Bukvalno – dajte. Jer, kapiten Ajaksa ima ugovor sa Kopljanicima na još godinu dana. No, kako u Amsterdamu, ako je vjerovati pričama, žele da se rastanu sa Tadićem, Bešiktaš ima računicu da može da ga dobije besplatno, bez obeštećenja, piše Mozzartsport.

Turski klub je spremio ponudu Srbinu: ugovor na dvije godine plus jednu. Za sada se ne pominje novac, odnosno, koliko je Bešiktaš spreman da ponudi Tadiću za dvogodišnju vjernost.

Kapiten reprezentacije Srbije ima 34 godine, pet sezona je nosio dres Ajaksa, a prošlu je ponovo završio sa dabl-dabl učinkom od 13 golova i 21 asistencijom na svim frontovima. Svakako da Dušan i te kako ima još šta da kaže na zelenom terenu. U dresu holandskog giganta ili nekog drugog.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()