Savršen prilog ručku
Iz bakine kuhinje stiže nam recept za hrskav krompir posut susamom.
Poželjećete svaki dan da ga spremate kada ga jednom budete probali.
Krompir očistiti i isjeći na kocke pa kuvati 10-15 minuta. Ocijediti i i isprati u hladnoj vodi. Na foliju staviti rendani kačkavalj, ruzmarin, dodati susam, kurkumu, papriku jednu i drugu, mljeveni biber bijeli luk.
Istresti krompir preko začina. Dodati malo ulja preko krompira, pa izmješati.
Poređati u pleh koji ste obložili pek papirom. Pleh mora biti veći.
Peći na 230 stepeni oko 30 minuta da bude baš hrskav.
Cio postupak pripreme pogledajte u videu:
NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.