Luk će takođe da se zgusne, pa neće biti težak za varenje.
Domaćicama je problem da prže luk, jer cijela kuća poprimi neprijatan miris. Rješenje već imate kod kuće.
Da bi se izgubio neprijatan miris luka tokom prženja, dodajte sodu bikarbonu. Kad isjeckani crni luk spustite u tiganj sa zagrijanim uljem, obavezno dodajte kafenu kašičicu sode bikarbone.
Ukoliko je količina luka veća od pola kilograma, dodajte punu supenu kašiku i ostavite luk da se dinsta. Luk će takođe da se zgusne, pa neće biti težak za varenje.
NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.