Zatvoren konzulat Njemačke u Istanbulu

Ispred zgrade poduzete sigunrosne mjere

01.02.2023. 16:22
  • Podijeli:
njemački konzulat_istanbul_anadolija 1-63da36c5ea545.webp Foto: Anadolija

Generalni konzulat Njemačke u Istanbulu zatvoren je danas iz sigurnosnih razloga.

U saopćenju na Instagram adresi njemačkog konzulata u Istanbulu "gk.istanbul", navedeno je da će konzulat ostati zatvoren iz "sigurnosnih" razloga 1. februara, a procedure za izdavanje viza i pasoša su otkazane.

"Konzulat je danas zatvoren. Svi termini su otkazani. Aktuelne informacije možete pronaći na našoj web-stranici", navedeno je na natpisu istaknutom na ulazu u konzulat koji se nalazi na istanbulskom Taksimu.

Ispred zgrade poduzete su sigurnosne mjere.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()