Strpite se još malo: Sutra kišovito, ali za vikend sunčano i toplo vrijeme

Jutarnja temperatura vazduha biće od 10 do 16, u višim predjelima od sedam stepeni, a najviša dnevna od 20 do 27, u višim predjelima od 18 stepeni Celzijusovih.

13.06.2024. 18:12
  • Podijeli:
gradjani_vrijeme-suncano_sunce-1667221441525.webp Foto: Anadolija

U Republici Srpskoj će za vikend biti pretežno sunčano sa temperaturom vazduha do 31 stepen Celzijusov, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sutra ujutro će biti pretežno oblačno uz kišu i pljuskove na jugu i istoku, uz rijeke i po kotlinama moguća je magla, a u ostalim predjelima biće umjereno do pretežno oblačno i suvo, a u Krajini će biti više sunčanih intervala.

Tokom dan u većini predjela biće sunčano uz umjerenu oblačnost.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 10 do 16, u višim predjelima od sedam stepeni, a najviša dnevna od 20 do 27, u višim predjelima od 18 stepeni Celzijusovih.

U subotu, 15. juna tokom većeg dijela dana biće pretežno sunčano uz prolaznu oblačnost, a na jugu sunčano.

U ranijim jutarnjim časovima ponegdje uz rijeke i po kotlinama biće prolazne magle.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 10 do 16, u višim predjelima od osam stepeni, a najviša dnevna od 24 na jugozapadu i istoku do 28 na sjeveru, u višim predjelima od 19 stepeni Celzijusovih.

U nedjelju, 16. juna, ujutro i prije podne doće do porasta oblačnosti na jugu i zapadu uz i dalje suvo vrijeme, dok će u ostalim krajevima biti pretežno sunčano.

Tokom podneva doći će do razvoja oblačnosti koja će lokalno usloviti prolaznu kišu ili pljusak, uglavnom u brdsko-planinskim predjelima jugozapada i istoka.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 11 do 17, u višim predjelima od devet, a najviša dnevna od 26 na jugozapadu do 31 na sjeveroistoku, u višim predjelima od 22 stepena Celzijusova.

U ponedjeljak, 17. juna, biće promjenljivo uz smjenu sunčanih i oblačnih perioda. Tokom popodneva očekuje se prolazna kiša i pljusak praćen grmljavinom, pretežno u brdsko-planinskim predjelima jugozapada i istoka.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 12 do 17, u višim predjelima od devet, a najviša dnevna od 25 na jugozapadu do 31 na sjeveroistoku, u višim predjelima od 23 stepena Celzijusova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()