Višković: Priča o sankcijama suluda, radi se na alternativnim rješenjima

Tvrdi da rad kompanija neće biti doveden u pitanje

29.03.2024. 22:19
  • Podijeli:
RADOVAN VISKOVIC REAKTOR 27112023-6564e9348db80.webp Foto: UNA

Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je večeras da Vlada RS pronalazi alternativna rješenja za one koji su sankcionisani i kojima gase bankovne račune zbog veza sa osobama s američke crne liste. On je poručio da rad tih kompanija neće biti doveden u pitanje.

Višković je, uoči manifestacije "Izbor najuspješnijih u privredi Republike Srpske", rekao da su sulude bilo kakve strane i druge sankcije za privrednike u RS, jer oni pokušavaju samo da rade i opstanu u složenim aktuelnim okolnostima u zemlji i svijetu.

On je istakao da je većina privrednika u složenim okolnostima proteklih godina nastojala da preživi sve izazove skupa sa Vladom, koja aktivno traži i pronalazi alternativna rješenja za one koji su sankcionisani.

"Radi se na alternativnim rješenjima tako da se neće dovesti u pitanje broj zaposlenih i rad kompanija. Istina, to tim ljudima otežava rad, ali oni su tu da rade privređuju", rekao je Višković.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()