UPOZORENJE: Za BiH izdato narandžasto upozorenje

Zbog obilnih padavina prijete poplave

23.09.2023. 07:59
  • Podijeli:
Srebrenica poplave foto SRNA-648d765abd579.webp Foto: SRNA

Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) izdao je narandžasto upozorenje za danas zbog obilnih padavina širom Bosne i Hercegovine.

Širom zemlje se očekuju obilnije padavine, što može uzrokovati pojavu bujičnih i urbanih poplava, poručili su iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

- Poduzmite mjere opreza i pratite posljednju prognozu vremena. Očekujte ometanja u dnevnim rutinama i budite spremni na prekid aktivnosti na otvorenom. Djelujte u skladu sa savjetima koje su dali ovlašteni organi. Za sve dodatne informacije obratite se nadležnim institucijama - saopćeno je iz FHMZ-a. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()