Zaharova uvjerava sve: "Vratićemo mir u Donbas"

"Svi saučesnici i odgovorni za terorističke napade na rusku teritoriju neizjbežno će odgovarati", naglasila je Zaharova komentarišući granatiranje grada Donjecka.

11.05.2024. 19:36
  • Podijeli:
marija zaharova profimedia-647f30641d63a.webp Foto: Profimedia

Rusija će vratiti dugo očekivani mir Donbasu uprkos uzaludnim zlobnim pokušajima ukrajinskog predsjednika Vladimira Zelenskog da se suprotstavi tome, saopštila je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Ona je komentarisala granatiranje gradova i naselja u Donbasu od strane kijevskog režima, prenio je TASS.

"Uvjereni smo da, bez obzira na to što režim Zelenskog u nemoćnom bijesu pokušava da opstruiše naš kurs za obnavljanje istorijske pravde, to neće uspjeti. Zajedno ćemo vratiti dugo očekivani mir i riješićemo najsloženije zadatke. Pobjeda će biti naša!", rekla je Zaharova.

Ona je dodala da Kijev, uz podršku SAD, planira terorističke napade na civile u Donbasu na 10. godišnjicu referenduma o samoopredjeljenju.

"Svi saučesnici i odgovorni za terorističke napade na rusku teritoriju neizjbežno će odgovarati", naglasila je Zaharova komentarišući granatiranje grada Donjecka.

Ona je rekla da su, kao rezultat direktnog udara na restoran u naselju Kirovski, tri osobe poginule, a osam ranjeno, uključujući dvanaestogodišnju djevojčicu. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()