Zaharova o Zelenskom: Treba mu dati ulogu u nekoj horor seriji

Komentirala odluku da se ne dozvoli obraćanje ukrajinskog predsjednika za vrijeme dodjele Oscara

10.03.2023. 21:05
  • Podijeli:
maria-zaharova-reuters.jpg

Glasnogovornica Ministarstva vanjskih poslova Rusije Marija Zaharova komentarisala je odluku vodstva Oscara da ponovo ne dozvole obraćanje ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog za vrijeme ceremonije.

Zaharova je kazala da on ne samo da bi trebalo da se obrati učesnicima, već bi trebalo da i nagradu dobije za glavnu ulogu u "američkoj horor seriji".

"Kakvi nitkovi. Zelenski ne samo da treba da nastupi na dodjeli Oskara, već je vrijeme i da samu nagradu dobije za glavnu ulogu u američkoj horor seriji. Hiperrealistični monstrum-zavisnik i od Vašingtona i od drugih preparata za razliku od predsjednika Goloborodka iz serije 'Sluga naroda'", napisala je Zaharova na Telegramu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()