Učenik (11) skočio s prozora škole, zadobio teške povrede: Razlog je sve šokirao

Psiholog će razgovarati sa učenikom i roditeljima, a u ovom trenutku se vjeruje da je dječak skočio zbog preobimnog gradiva

15.12.2023. 17:12
  • Podijeli:
hitna pomoć Zavod za hitnu medicinsku pomoćž-654a4cde4c917.webp Foto: Zavod za urgentnu medicinu Beograd

Dječak (11) iz Bukurešta teško je povrijeđen nakon što se tokom odmora bacio sa prozora škole.

Incident se dogodio prošle nedjelje, mališan je hitno prevezen u bolnicu, a kako je saopšteno, slomljeno mu je rame i ima brojne povrede grudnog koša, ali je njegovo stanje stabilno.

Psiholog će razgovarati sa učenikom i roditeljima, a u ovom trenutku se vjeruje da je dječak skočio zbog preobimnog gradiva.

Njegovi nastavnici su potpuno šokirani. Ističu da je u pitanju odličan đak, vukovac, koji je ekstrovertan, i kod kojeg nikad nisu primetili znake tuge ili depresije.

Direktorka škole kaže da je razred u koji je dječak išao odličan i da su svi veoma povezani jer se većina mališana zna još iz vrtićkih dana.

S druge strane, izvor iz istrage navodi da se mališan nedavno žalio drugovima na školu i obimno gradivo, zbog čega se sumnja da je upravo to razlog zašto je pokušao da se ubije.

Dijete je navodno bilo preopterećeno učenjem i nastavnim obavezama.

Policija je pokrenula krivičnu istragu zbog nanošenja tjelesnih povreda i nesavjesnost u službi jer im nije jasno kako je dijete koje bi, teoretski, trebalo da bude praćeno i zaštićeno u školi, uspjelo da se popne na prozor i skoči, prenosi Telegraf.rs.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()